Hanssens Catering

Een moeder

Nu ik dat weet, laat ik mijn kroost met een goed gevoel achter op hun school. Heel eerlijk? Ze eten verser en gezonder dan wij.

Toen ik zelf kind was, was mijn moeder thuis en zorgde zij elke dag voor een verse, gevarieerde en gezonde maaltijd. Maar als je, zoals in ons gezin, met twee uit werken gaat, is het vaak een hele krachttoer om na een lange werkdag zo’n maaltijd op tafel te toveren. Dat bezorgde mij (en veel van mijn vriendinnen met kinderen) soms een oncomfortabel en uitgeput gevoel.

Op de school van mijn kids is er gelukkig de mogelijkheid om ’s middags warm te eten. Ondertussen kreeg ik ook de kans om het productieproces van Hanssens Catering, de partner van de school, beter te leren kennen. Ongelooflijk hoe zij erin slagen om bijvoorbeeld van dagverse appels van de fruitteler pure appelmoes te maken voor duizenden leerlingen. Zelfs de puree wordt gemaakt met aardappelen en verse melk rechtstreeks van bij de landbouwer.

Nu ik dat weet, laat ik mijn kroost met een goed gevoel achter op hun school. Heel eerlijk? Ze eten verser en gezonder dan wij. Die gedachte bezorgt me gemoedsrust en ’s avonds meer quality time met mijn kinderen!

Wil je hierover meer weten?