Hanssens Catering

Gezond & dagvers

Rechtstreeks van de producent op uw bord. Gezonde, dagverse maaltijden met eigen versneden groenten voor een slimme levensstijl.

"Nu ik dat weet, laat ik mijn kroost met een goed gevoel achter op hun school. Heel eerlijk? Ze eten verser en gezonder dan wij. "

Duurzaamheid

Wij denken aan onze planeet. Dankzij onze 1000 zonnepanelen, ons waterzuiveringsstation en onze samenwerking met een biogasinstallateur beperken wij heel bewust onze impact op het milieu. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn de bouwstenen van ons DNA.  

"Hanssens Catering levert zijn maaltijden in herbruikbare verpakkingen. Die halen ze dan weer op en reinigen ze met professionele en aangepaste installaties. "

Traditie & innovatie

Geen innovatie zonder traditie. Van Hanssens Catering kan u zeker zijn, dat bewijzen onze maaltijden al meer dan 50 jaar.  

"Ik werk al meer dan twintig jaar bij Hanssens Catering en heb het bedrijf voortdurend zien uitbreiden en mee evolueren met de laatste nieuwigheden. De familie Hanssens investeert continu in haar mensen en haar machinepark. "

Lekker & gevarieerd

Onze menu’s zijn een weerspiegeling van de vier seizoenen, gebaseerd op ingrediënten wanneer ze op hun best zijn.
Daarin proeft u het verschil.

"Mama, het was vandaag super lekker op school! "

Kwaliteit & voedselveiligheid

Bij Hanssens Catering gaan we ver om u topkwaliteit te bieden. We leggen onszelf dan ook de hoogste normen op en worden hiervoor jaarlijks bekroond met het internationaal gerenommeerd BRC-certificaat..

"We vinden lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden een must. En dat stuk neemt Hanssens Catering voor zijn rekening. Dankzij onze professionele samenwerking kan ik meer aandacht besteden aan mijn pedagogische en beleidsmatige kerntaken "

Verregaande dienstverlening

Benieuwd naar hoe een succesvolle samenwerking smaakt? Neem een liter dienstverlening en meng daar twee eetlepels klanttevredenheid bij. Voeg daar kwaliteit aan toe en dan heeft u al een goede basis. Smaakt dat naar meer?

"Als school vinden we het een meerwaarde dat Hanssens Catering voor ons een échte partner vormt en proactief  klantgerichte oplossingen aanreikt. Zo dienen we zelf niet  in te staan voor het beheer van het restafval en zorgt Hanssens Catering voor de afwas van alle verpakkingen. Dit maakt ons werk heel wat lichter. "