Hanssens Catering

Een refterverantwoordelijke

Als school vinden we het een meerwaarde dat Hanssens Catering voor ons een échte partner vormt en proactief  klantgerichte oplossingen aanreikt. Zo dienen we zelf niet  in te staan voor het beheer van het restafval en zorgt Hanssens Catering voor de afwas van alle verpakkingen. Dit maakt ons werk heel wat lichter.

Toen wij de overstap maakten naar Hanssens Catering, viel hun persoonlijke benadering en nauwgezette opvolging ons onmiddellijk op. Ze boden ons gerichte oplossingen op maat aan zodat onze middagdienst vlotter kan verlopen.

Zo gebeuren de leveringen stipt en brengt de chauffeur de verpakkingen tot op de afgesproken plaats. Wij krijgen ook maandelijks een voorgedrukt formulier van Hanssens Catering zodat wij de temperatuurregistratie voor de aangeleverde maaltijden eenvoudig kunnen bijhouden. Zo zijn wij altijd in orde bij mogelijke controles.

Als school vinden we het overigens een meerwaarde dat we zelf niet dienen in te staan voor het beheer van het restafval. Ook de verpakkingen wast Hanssens Catering af. Dat maakt ons werk heel wat lichter.

Wil je hierover meer weten?