Hanssens Catering

Een medewerker

Ik werk al meer dan twintig jaar bij Hanssens Catering en heb het bedrijf voortdurend zien uitbreiden en mee evolueren met de laatste nieuwigheden. De familie Hanssens investeert continu in haar mensen en haar machinepark.

Zo werden de traditionele kooktoestellen vervangen door een baktunnel. Dat resulteerde in een kwalitatief beter afgewerkt product en in een eenvoudigere en efficiëntere manier van werken. Vroeger waren heel wat arbeidsintensieve handelingen nodig voor het afleggen van filets, vis, groenten en onze eigen gehaktbereidingen op ovenplaten. Nu wordt er automatisch op de band afgelegd. Bovendien laat de multifunctionele baktunnel verschillende bakwijzen toe, in functie van het product: steamen, garen, gratineren, … Door deze manier van werken is de doorlooptijd van elk stukje vlees, vis of groente steeds exact dezelfde.

Dankzij deze investering is de kwaliteit van het eindproduct uiterst constant en zoniet nog beter.

U leest het: ik ben een tevreden medewerker van Hanssens Catering. Mijn job geeft me veel voldoening. Als het bedrijf groeit, groeien wij als team mee en krijgen we nog meer kansen om ons te ontplooien.

Wil je hierover meer weten?