Hanssens Catering

Een directeur

We vinden lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden een must. En dat stuk neemt Hanssens Catering voor zijn rekening. Dankzij onze professionele samenwerking kan ik meer aandacht besteden aan mijn pedagogische en beleidsmatige kerntaken

Wij werken nu al zeven jaar samen met Hanssens Catering en zijn zeer tevreden.  Als schooldirectie krijgen we vaak veel vragen en kunnen we de zaken soms niet altijd even goed omkaderen of ontbreekt het ons aan tijd om bijkomende facetten goed te kunnen uitoefenen. De eisen die daarnaast gesteld worden op het vlak van voedselveiligheid zijn tegenwoordig niet min. Terecht, dat wel, maar scholen die zelf hun maaltijden produceren, worden meer dan andere onderworpen aan strenge controles door het FAVV.

Toch vinden wij lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden een must. En dat stuk neemt Hanssens Catering voor zijn rekening. Dankzij onze professionele samenwerking heb ik een zorg minder en kan ik meer aandacht besteden aan mijn pedagogische en beleidsmatige kerntaken.

Wil je hierover meer weten?